C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblande
2 C vanilin šećera
5 kašika C kakaoa
30 kašika šećera
7 kašika brašna
25 kašika mleka
250 g putera (margarina)
100 g crne čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nataša

Najčokoladnija oblanda

Najčokoladnija oblanda koja je hit na svakoj slavi i uvek se traži recept uz dodatno parče, a deca je obožavaju. Lako se sprema, a sastojke uvek imamo u kući!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Prvo pomešati sve suve sastojke (C vanilin šećer, C kakao, brašno i šećer). U to dodati mleko i izmešati.

Kuvati na tihoj vatri uz neprestano mešanje dok ne proključa.

Kada proključa, kuvati još 2-3 minuta i skloniti sa vatre, pa dodati puter (margarin) i crnu čokoladu za kuvanje i mešati dok se ne istope.

Nafilovati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata