C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblande
2 C vanilin šećera
2 čaše kristal šećera
2 kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
1 margarin

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Mleveni keks oblanda

Vrlo lak za pripremu.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Na tihoj vatri u jednoj šerpici optopiti margarin, pavlaku i šećer.

Kada se otopi skinuti sa vatre i dodati mleveni keks i sve dobro promešati.

Odmah tako vruće mazati na oblande, pritisnuti ih tacnom i ostaviti da prenoće da bi se lepo stegle.

Služiti ih drugi dan.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Paziti da ne zagori, mora da se topi na tihoj vatri.