C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
400 g kisela pavlaka
150 g C šećera u prahu
200 g C kokosa
50 g bele mlečne čokolade
2 C vanilin šećera
250 g margarina

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kokosovo brašno Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanja

Kokos oblanda

Veoma je kremast, mekan i ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti na blagu vatru margarin i čokoladu da se otope.

Skloniti sa vatre. Dodati kiselu pavlaku, C vanilin šećer, C šećer u prahu i C kokos.

Izmiksirati dok se sastojci ne sjedine. Filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Filovati oblande kada se fil prohladi.