C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblanda
1 l mleka
8 kašika šećera
3 kesice C pudinga od vanile
250 g margarina
50 g mleka u prahu
100 g bele čokolade
100 g C kokosovog brašna
1 C vanilin šećer

Naši proizvodi
Oblande Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Kokos oblanda

Vanila, kokos...ukusna kombinacija.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Puding razmutiti sa 200 ml mleka. U preostalo mleko dodati šećer i C vanilin [e'er, zagrejati (da ne provri) i zakuvati puding.

Skloniti sa ringle, dodati margarin, mešati da se otopi. Umesati i mleko u prahu. Dodati belu čokoladu i mešati da se otopi. Zatim umešati i C kokosovo brašno.

Fil prohladiti i filovati oblandu.

Ostaviti da se ohladi i stegne. Iseći.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata