C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblanda
150 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
300 g kisele pavlake
2 C vanilin šećera
50 g C kakaoa

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Kisela oblanda

Jako ukusna oblanda koja se pravi za 15 minuta.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Oblanda se filuje cela, ravnomerno se deli krem.

Umutiti mikserom pavlaku i C šećer u prahu, pa u to dodati C vanilin šećer i mleveni keks.

Krem podeliti u 2 činije i u jedan deo dodati 50 g C kakaoa.

Filovati neizmenično svetli pa tamni fim.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti oblandu u frižider da prenoći i sutra seći na šire snite.