C Slatka tradicija

Sastojci
1 manja C oblanda
350 g šećera
100 ml vode
3 kesice C vanilin šećera
250 g margarina
200 g C zamene za mleko u prahu
350 g čokolade

Naši proizvodi
Zamena za mleko u prahu Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Kinder oblanda

Ukusna i neodoljiva poslastica.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: za 10 osoba
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati šećer, vodu i C vanilin šećer. Staviti na tihoj vatri da se zagreva. Kada provri kuvati oko 5 minuta.

Vrućoj smesi dodati margarin, vratiti na toploj ringli i mešati da se otopi. Zatim dodati i C zamenu za mleko u prahu. Sve lepo umutiti mikserom.

Podeliti na dva dela. Jedan deo ostaje isti. Drugom delu dodati čokoladu.

Standardno filovati listove C oblande sa kockicama okrenutim na gore. Prvi list premazati žutim filom, sledeći crnim filom.

Tako naizmenično dok se ne utroši materijal.

Oblandu pritisnuti čvrstim predmetom i ostaviti da se ohladi i stegne.

Iseći na parčiće željene veličine i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata