C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
500 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
400 g C zamene za mleko u prahu
100 g crne čokolade
100 g bele čokolade

Naši proizvodi
Oblande Zamena za mleko u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Kinder oblanda

Lako se pravi, a još lakše pojede.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Rastopiti šećer sa vodom i špinovati oko 5 minuta, skloniti sa vatre pa dodati margarin.

Kada se margarin otopi, vratiti ponovo da ključa još oko 5 minuta.

Dodati C zamenu za mleko u prahu i mutiti mikserom da se ne stvore grudvice.

Podeliti smesu na 2 dela.

U jedan staviti crnu čokoladu da se otopi, a u drugi belu.

Kada se čokolade lepo otope i filovi sjedine filovati oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Nemojte previše špinovati šećer da ne bi bio gust i da se ne bi prebrzo stegao fil.