Početna > Recepti > Recepti za oblande > Kinder oblanda
Sastojci
1 pakovanje C oblandi
500 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
400 g C zamene za mleko u prahu
100 g crne čokolade
100 g bele čokolade
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Rastopiti šećer sa vodom i špinovati oko 5 minuta, skloniti sa vatre pa dodati margarin.
Kada se margarin otopi, vratiti ponovo da ključa još oko 5 minuta.
Dodati C zamenu za mleko u prahu i mutiti mikserom da se ne stvore grudvice.
Podeliti smesu na 2 dela.
U jedan staviti crnu čokoladu da se otopi, a u drugi belu.
Kada se čokolade lepo otope i filovi sjedine filovati oblandu.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Nemojte previše špinovati šećer da ne bi bio gust i da se ne bi prebrzo stegao fil.