C Slatka tradicija

Sastojci
Fil od šećera:
100 g šećera
150 g mlevenog keksa
175 ml vode
Beli fil:
100 g margarina
100 g šećera
3 kašike vode
100 g mleka u prahu
4 kašike C kokosa
C Oblande

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Karamel rolat sa C oblandom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Karamelizovati šećer, pa dodati 175 ml vode i kuvati, pa dodati keks.

Razmazati vruće preko oblande.

100 g margarina otopiti, mleko i kokos pomešati zajedno i dodati vodu i smesu od kokosa i mleka.

Skloniti sa vatre pa preliti preko karamel fila.

Uviti u rolat. Ostaviti na hladno da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata