C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1,5 l mleka
1,5 kg šećera
250 g margarina
2 C vanilin šećera
250 g oraha
100 g suvog grožđa

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Karamel oblanda

Stari recept za uvek iznova slatko uživanje.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kuvati mleko i šećer na tihoj vatri dok ne dobije boju i gustinu karamela.

Zatim dodati mlevene ili seckane orahe (po želji) i suvo grožđe i kuvati još 10-ak minuta.

Dodati margarin i sačekati da se malo stegne, pa filovati oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Filovanu oblandu pritisnite nečim teškim da bi se lepo spojile sa filom.