C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1/2 l mleka
600 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
250 g margarina
400 g mlevenog keksa
100 g C kokosa
3 kašike C kakaoa

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kokosovo brašno Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nadežda

Čokoladne oblande

Brze, sočne i ukusne oblande.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 60
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti mleko, šećer i C vanilin šećer u posudu na šporet da provri, skloniti sa šporeta i u to dodati margarin da se istopi.

Kada se smesa ohladi dodati mleveni keks, kokos, kakao i dobro izmešati.

Filovanje:
Glatku stranu oblande okrenuti na dole, staviti fil i tako dok se ne potroši fil i oblande.

Poslednja oblanda se stavlja sa glatkom stranom na gore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada se završi filovanje pritisnuti oblandu odozgo nekim predmetom da se kolač dobro slepi.