Početna > Recepti > Recepti za oblande > Čokoladne oblande
Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1/2 l mleka
600 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
250 g margarina
400 g mlevenog keksa
100 g C kokosa
3 kašike C kakaoa
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nadežda
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 60
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Staviti mleko, šećer i C vanilin šećer u posudu na šporet da provri, skloniti sa šporeta i u to dodati margarin da se istopi.
Kada se smesa ohladi dodati mleveni keks, kokos, kakao i dobro izmešati.
Filovanje:
Glatku stranu oblande okrenuti na dole, staviti fil i tako dok se ne potroši fil i oblande.
Poslednja oblanda se stavlja sa glatkom stranom na gore.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Kada se završi filovanje pritisnuti oblandu odozgo nekim predmetom da se kolač dobro slepi.