0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
6
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
2 lista C oblande
300 g čokolade
50 g margarina
2- 3 kašike ulja
sok od jedne narandže
150-200 g mlevenog keksa
50-60 g integralnog pirinča (za kolače).
Oblande uviti u vlažne krpe kako bi omekšale. 
Čokoladu otopiti na laganoj vatri zajedno sa margarinom i uljem. 
Dodati sok od narandže i sve promešati. Na kraju umešati i mleveni keks. Ukoliko je suviše retko, dodati još malo mlevenog keksa. 
Oblande premazati ovim čokoladnim filom. Posuti pirinčem i uviti u rolat. 
Postupak ponoviti i sa drugom oblandom. 
Staviti u frižider na par sati da se lepo ohladi i stegne, pa seći i služiti.
Oblande uviti u vlažne krpe kako bi omekšale. 
Čokoladu otopiti na laganoj vatri zajedno sa margarinom i uljem. 
Dodati sok od narandže i sve promešati. Na kraju umešati i mleveni keks. Ukoliko je suviše retko, dodati još malo mlevenog keksa. 
Oblande premazati ovim čokoladnim filom. Posuti pirinčem i uviti u rolat. 
Postupak ponoviti i sa drugom oblandom. 
Staviti u frižider na par sati da se lepo ohladi i stegne, pa seći i služiti.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.