C Slatka tradicija

Sastojci
posni margarin
C oblanda
200 g čokolade
250 ml vode
500 g šećera
250 g posnog mlevenog keksa
250 g mlevenih oraha

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Čokoladna oblanda

Oblanda sa čokoladom, keksom...

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 50
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Rastopiti 250 ml vode i 500 g šećera. Kada se to rastopi dodati posni margarin.

Kada provri pomeriti sa strane i dodati 250 g posnog mlevenog keksa i 250 g mlevenih oraha. Promešati.

Dodati rastopljenu posnu crnu čokoladu (200g).

Prohladiti fil malo i nafilovati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil mora da bude mlak, nikako hladan, i nikako vreo.