C Slatka tradicija

Sastojci
200 g C kokosovog brašna
2 dl mleka
300 g kristal šećera
30 g brašna
150 g margarina
1 kesica C vanilin šećera
2 kašike C kakaoa
3 lista C oblandi

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Vanilin šećer Kakao prah Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko-rafaelo oblande

Lak za pripremu,ali jako ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: za 4 osobe
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpu sipati mleko, šećer i C kokosovo brašno i kuvati na umerenoj temperaturi dok se šećer ne otopi.

Zatim dodati margarin i brašno i kuvati dok se margarin ne otopi i sve lepo sjedini.

Ostaviti da se prohladi i podeliti fil na dva dela.

U 1 deo sipati C vanilin šećer, a u drugi C kakao.

Filovati red oblandi, crni fil, oblanda, pa beli fil, pa oblanda za kraj.

Seći po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Držati u hladnom da se stegne, staviti nešto malo teže preko oblandi, kako bi se lepo sve spojilo.