C Slatka tradicija

Sastojci
2 lista C oblandi
15 kašika šećera
350 ml mleka
4 kockice čokolade za kuvanje
8 kašika C griza
150 g margarina
Za glazuru:
80 g čokolade za kuvanje
2 kašike ulja

Naši proizvodi
Oblande Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko oblanda

Neodoljiva.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Mleko staviti da provri sa šećerom, dodati čokoladu, mora da se lepo istopi, polako dodati C griz.

Na tihoj vatri, uz neprekidno mešanje čekati da se smesa zgusne, dodati isečen margarin.

Ostaviti da se hladi. Nafilovati list C oblande i preklopiti drugim listom.

Čokoladu istopiti sa uljem i premazati oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Margarin dobro izmešajte u toplom filu.