C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
4 cela jaja
20 supenih kašika šećera
2 C vanilin šećera
200 g crne čokolade
1 margarin

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko oblanda

Ova oblanda je omiljena kod moje dece i kada je napravim nestane za tili čas.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Jaja, šećer i C vanilin šećer dobro umutiti mikserom, pa kuvati na pari 20 minuta.

5 minuta pred kraj dodati čokoladu da se otopi pa onda margarin uz neprestano mešenje dok se masa ne sjedini.

Filovati oblandu vrućim filom pa odozgo lagano pritisnuti nekom tacnom i staviti u frižider da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Čim se margarin otopi odmah skloniti sa ringle i filovati vruće, jer u protivnom ako kuvate duže magarin će se odvojiti od fila.