C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
300 g šećera
400 g kisele pavlake ili 2 čaše
1 margarin
300 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milovanka

Čoko oblanda

Čokoladna i vrlo ukusna.

Vreme pripreme: 40 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Rastopiti margarin na tihoj vatri.

Kada se otopi, polako dodati šećer i umešati tako da se šećer istopi do kraja.

Zatim dodati čokoladu, rastopiti i dok je na vatri dodati pavlaku i sve to sjediniti.

Na kraju skloniti sa vatre i dodati mleveni keks i krenuti sa filovanjem dok je smesa topla.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Odozgo možete preliti čokoladom kada se oblanda ohladi.