C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
250 g C šećera u prahu
1 margarin
400 g mlevenog keksa
100 g čokolade za kuvanje
100 ml mleka
3 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko keks oblanda

Slatko uživanje.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Ugreje se mleko i doda se margarin i čokolade.

Kada se sve sjedini ostaviti da se prohladi pa dodati C šećer u prahu, C vanilin šećer i keks.

Lada se fil ohladi filovati C oblande, ostaviti 2 do 3 sata da se stegnu i seći na željene oblike kocka, štapiće ili romb.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Obavezno fil mora da se ohladi, jer ako se filuje sa vrućim filom oblanda opusti i bude kao žvaka!