C Slatka tradicija

Sastojci
2 šolje šećera
250 g margarina
1/2 šolje brašna
1 C puding od čokolade
2 kašike C kakaoa ili 100 g čokolade
300 ml čokoladnog mleka
1 C oblande
ruma po želji

Naši proizvodi
Puding čokolada Kakao prah Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana

Čoko čoko oblande

Jako se jednostavno i brzo priprema, i najvažnije, preukusna je!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: >40 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopiti šećer i margarin na tihoj vatri, pa pustiti da vri oko 1 minut.

Dodati postepeno prethodno sjedinjene brašno, C kakao i puding. Lepo izmešati pa dodati odmah vruće čokoladno mleko.

Vratiti na ringlu i kuvati kao kada kuvate puding. Kada se fil skuva, ostavite da se prohladi nekih 30 minuta.

Povremeno ga promešati. Filovati filom oblande, i samo ih nezno pritiskaju rukom da se slepe.

Kada se nafiluju, staviti ih u frižider da se ohlade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pre nego što dodate, fino bi bilo da se izmešano brašno, C kakao i puding proseku da nema grudvica u da se lepo sjedini.