C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
Glazura:
300 g crne čokolade
20 g maslaca
ili 100 g šlaga sa 1 dl kisele vode
Beli fil:
500 ml biljne slatke pavlake
450 g krem sira
150 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
Voćni fil:
450 g crvenog voća (maline ili crveni mix)
600 ml vode
2 C pudinga sa ukusom vanilina
6 kašika šećera

Naši proizvodi
Oblande Šlag classic Šećer u prahu Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marina

Cheesecake oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Voće kuvati sa 500 ml vode i šećera oko 15 min. U to dodati puding koji ste rastvorili u preostalih 100 ml vode i kuvati dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti slatku pavlaku i u tu smesu dodajte krem sir, vanilin šećer i šećer u prahu, a zatim još jednom sve umutite mikserom.

Oblande filovati belim filom - oblanda - voćni fil - oblanda i tako još jednom do trećeg belog fila.

Pokriti alu folijom i ostaviti u frižideru da odstoji 2 do 5 sata.

Kada se oblanda stegne, staviti glazuru od istopljene čokolade i maslaca.

Sačekati da se glazura malo stegne, pa lagano nožem iseći na štanglice ili veličine koje želite.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Voćni fil nanositi hladan, kako oblande ne bih omekšale. Umesto glazure od čokolade možete oblande ukrasiti sa šlagom.