burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Cheesecake oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

Glazura:

300 g crne čokolade

20 g maslaca

ili 100 g šlaga sa 1 dl kisele vode

Beli fil:

500 ml biljne slatke pavlake

450 g krem sira

150 g C šećera u prahu

1 kesica C vanilin šećera

Voćni fil:

450 g crvenog voća (maline ili crveni mix)

600 ml vode

2 C pudinga sa ukusom vanilina

6 kašika šećera

Cheesecake oblanda

Koraci pripreme

Voće kuvati sa 500 ml vode i šećera oko 15 min. U to dodati puding koji ste rastvorili u preostalih 100 ml vode i kuvati dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti slatku pavlaku i u tu smesu dodajte krem sir, vanilin šećer i šećer u prahu, a zatim još jednom sve umutite mikserom.

Oblande filovati belim filom - oblanda - voćni fil - oblanda i tako još jednom do trećeg belog fila.

Pokriti alu folijom i ostaviti u frižideru da odstoji 2 do 5 sata.

Kada se oblanda stegne, staviti glazuru od istopljene čokolade i maslaca.

Sačekati da se glazura malo stegne, pa lagano nožem iseći na štanglice ili veličine koje želite.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Cheesecake oblanda

Koraci pripreme

Voće kuvati sa 500 ml vode i šećera oko 15 min. U to dodati puding koji ste rastvorili u preostalih 100 ml vode i kuvati dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti slatku pavlaku i u tu smesu dodajte krem sir, vanilin šećer i šećer u prahu, a zatim još jednom sve umutite mikserom.

Oblande filovati belim filom - oblanda - voćni fil - oblanda i tako još jednom do trećeg belog fila.

Pokriti alu folijom i ostaviti u frižideru da odstoji 2 do 5 sata.

Kada se oblanda stegne, staviti glazuru od istopljene čokolade i maslaca.

Sačekati da se glazura malo stegne, pa lagano nožem iseći na štanglice ili veličine koje želite.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept