burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

C čokoladna oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

Za fil:

700 g šećera

250 ml vode

2 kesice C vanilin šećera

250 g margarina

50 g čokolade za kuvanje

300 g mlevenog keksa

1 pakovanje C oblandi

C čokoladna oblanda

Koraci pripreme

U šerpu usuti šećer, C vanilin šećer, dodati vodu, izmešati i staviti na vatru. Čim provri skloniti sa šporeta.

Dodati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne rastopi. Umešati čokoladu za kuvanje i kada se čokolada istopi, umešati mleveni keks.

Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostavti 5 minuta da se prohladi.

Filovati kockasti deo C oblandi (staviti list C oblandi, premazati filom i tako filovati 4 lista C oblandi).

Preklopiti petim listom tako da kockasti deo bude gore.

Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.

Seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Naši proizvodi

C čokoladna oblanda

Koraci pripreme

U šerpu usuti šećer, C vanilin šećer, dodati vodu, izmešati i staviti na vatru. Čim provri skloniti sa šporeta.

Dodati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne rastopi. Umešati čokoladu za kuvanje i kada se čokolada istopi, umešati mleveni keks.

Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostavti 5 minuta da se prohladi.

Filovati kockasti deo C oblandi (staviti list C oblandi, premazati filom i tako filovati 4 lista C oblandi).

Preklopiti petim listom tako da kockasti deo bude gore.

Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.

Seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept