C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
150 g C šećera u prahu
3 C vanilin šećera
130 g margarina
300 g plazma keksa
2 kisele pavlake
100 g čokolade

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Brza oblanda

Oblanda za svačiji ukus.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopiti margarin, dodati šećer. Mešati da masa se ujednači i postane kompaktna potrebno je 7 minuta, skloniti sa grejnog tela.

Posle 5 minuta dodati plazmu, pavlaku i C vanilin šećer. Smesu podeliti na pola.

U jedan deo dodati 100 g otopljene čokolade. Filovati ravan sloj oblande, naizmenično.

Crni fil,braon fil i tako utrošiti svih 5 listova.

Ostaviti da se stegne par sati pritisnuto težim nekim predmetom, na hladnom. Frižider ne.

Komentari potrošača:

04.12.2023
Najbrza i vrlo ukusna oblanda. 🌹

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata