C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
1 čaša jogurta
2 čaše ulja
2 čaše šećera
oko 1/2 kg brašna
1 prašak za pecivo C
1 C vanilin šećer
C šlag krem beli
3 veće jabuke
1 kesica cimeta
Za ukrašavanje:
1 mandarina
malo aronije iz slatkog
čokoladna bombona
C sladoled Eskimko

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Eskimko sa ukusom čoko-banane

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Zimsko - voćna čarolija

Brzo i lako sa puno ljubavi!

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti 3 belanca sa 2 čaše šećera,1 čašom jogurta, 2 čaše ulja, dodati 3 žumanca i toliko brašna da se dobije srednje testo i 1 prašak za pecivo (gušće od palačinki).

Pola smese staviti da se peče, čim se malo zapeče izvaditi i narendati jabuke, posuti vanilinim šećerom i cimetom pa staviti drugu polovinu smese i peći dalje na 200 stepeni.

Kada je gotovo iseći kao tortu, staviti na tacnu i ukrasiti C šlagom i voćem po želji.

Prilikom pojedinačnog serviranja staviti po kuglu sladoleda C po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Paziti da se prvi deo ne ispeče previše jer će kasnije izgoreti.