C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
1 C prašak za pecivo
50 ml ulja
1 velika jabuka
200 ml jogurta
korica limuna
2 C pudinga od vanile
1 C vanilin šećer
100 g žele bombona
200 g šećera
8 punih kašika brašna
600 ml mleka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćni kolač sa pudingom

Lagan, dekorativan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom dodati jogurt, ulje, koricu limuna, brašno i C prašak za pecivo.

Sve dobro izmešati i sipati u pleh veličine 23 cm. Odozgo naređati tanke kriške jabuke. Peći u rerni na 200 stepeni 40 min.

Ostaviti kolač da se malo prohladiti.

U šerpu sipati mleko dodati po želji šećer i C vanilin šećer i skuvati C puding.

Vruć puding polako preliti preko kolača.

Na još topli puding naseckati žele bombone i ukrasiti ga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata