C Slatka tradicija

Sastojci
300 g keksa
3 C pudinga od vanile (a može i drugi ukus u zavisnosti od voća koje se koristi)
2 C šlag krema
1 kg voća (oljuštenog i iseckanog)
9 kašika šećera

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tamara

Voćni kolač na moj način

Lagana letnja poslastica

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l vode staviti 1 kg jabuka, 9 kašika šećera i jedan C vanilin šećer.

Kada proključa, dodati polako 3 C pudinga (prethodno razmućena u malo vode) i zakuvati.

Na poslužavnik poređati keks i preliti vrelim filom. Ostaviti da se hladi.

Umutiti 2 kesice C šlag krema prema uputstvu i staviti na ohlađen kolač.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Od voća preporučujem jabuke, kajsije, kruške.