C Slatka tradicija

Sastojci
300 g običnog keksa
300 g mlevenog keksa
1 l slatka pavlaka
400 g kisela pavlaka
400 g C šećera u prahu
2 C želatina
5 banana
400 g C šlag krema

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Voćni dezert

Prelep voćni kolač, kremast i izvrstan za tople dane.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prvo potopite keks malo u mlako mleko i ređati na poslužavnik.

Posle umutiti slatku pavlaku, posebno kiselu pavlaku i C šećer u prahu i sjediniti.

Zatim dodati C Želatin razmućen u malo mleka i sve to zajedno izmutiti.

Dobijeni krem podeliti na dva dela, u jedan staviti mleveni keks, a u drugi banane.

Prvo preko keksa staviti fil sa mlevenim keksom, pa potom fil sa bananom.

Odozgo ukrasiti C šlag kremom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata