C Slatka tradicija

Sastojci
Patišpanj:
4 jaja
4 kašike šećera
6 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
malo ulja
Fil 1:
800 ml mleka
2 C pudinga od vanile
Fil 2:
1/2 kg višanja ili voća po izboru
1 C želatin
8 kašika šećera
1 C šlag

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Želatin Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Miloš

Voćne kocke

Kolač ima malo šećera jer je pravljen za dijabetičare!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 5 porcija
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke za patišpanj zamutiti i staviti da se peče na 180 stepeni 15-20 minuta.

Nju ohladiti i kada se ohladi skuvati puding i staviti ga preko kore kada se malo prohladi, ne mora skroz biti hladan.

Skuvati višnje, dodati želati i ohladiti i onda preko kore staviti ih.

Preko toga staviti umućen šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Bitno samo da se dobro ohladi kolač!