C Slatka tradicija

Sastojci
5 jaja
15 kašika šećera
15 kašika ulja
15 kašika mleka
1 C prašak za pecivo
15 kašika brašna
500-700 g višanja
200 g šećera
500 ml vode
1 C vanilin šećer
3 pudinga C od čokolade
200 g C šlag krema

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding čokolada Puding čokolada Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nela

Višnje i puding od čokolade

Lep, sočan i ukusan

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja, šećer, dodati ulje i mleko, na kraju pomešati sa brašnom i C praškom za pecivo.

Peći oko 20 minuta na 200 C. Kad se ohladi preliti sa 200 ml soka od višanja.

Prokuvati 500-700 g višanja sa 200 g šećera i 500 ml vode oko 15 minuta.

Nakon toga dodati umućen C puding od čokolade, i mešati dok se ne zgusne.

Preliti vrućim filom preko hladne korice.

Kada se kolač ohladi premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata