C Slatka tradicija

Sastojci
2 cela jaja
100 g C šećera u prahu
2 kesice C vanilin šećera
50 g pavlake
100 g putera/margarina
200 g brašna
1 kesica C praška za pecivo
kompot ili slatko od višanja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Višnja mafin

Preukusno. Za sve vrste proslava.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24-30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Brašno izmešati sa C praškom za pecivo i malo soli, dodati mu smesu od sjedinjenih ostalih sastojaka.

U sredinu mafina staviti po tri višnje.

U kalupu za mafine peći na 180 C 20 minuta.

Na tople mafine prosejte mešavinu slatkog C kakao praha i C šećera u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pečene mafine možete uvaljati u C vanilin šećer ili C šećer u prahu.
Ukrasiti slatkim višnjama ili umutiti krem C šlag i ukrasiti.