C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
6 jaja
6 kašika brašna
6 kašika šećera
3 kašike mleka/jogurta
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
Fil:
2 C pudinga od čokolade
1 l mleka
6 kašika šećera
Dekoracija:
1 C šlag krem od čokolade
100 ml mleka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Vazdušasti puding rolat

Mekani slatki užitak.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja i šećer do penaste smese, dodati brašno, mleko, C vanilin šećer i C prašak za pecivo.

Staviti pek papir na tepsiju i sipati smesu ubaciti u zagrejanu rernu na 200 stepeni 5 minuta, zatim smanjiti na 160 stepeni nekih 15-ak minuta ili dok ne počnu krajevi da se odvajaju.

Dekoracija:
100 ml mleka i jedan C šlag krem od čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sluziti hladno.