C Slatka tradicija

Sastojci
Premaz:
3 jajeta
1,5 čaša šećera
1,5 čaša C griza
1 čaša ulja
1 čaša jogurta
1 kesica C praška za pecivo
Fil:
3 kesice C pudinga od vanile
1 l mleka
1 pakovanje kora za pitu
po potrebi višnje
C šećer u prahu
4 kašike šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Selena

Vanil krem pita sa višnjama

Najukusnija i najsočnija pita sa višnjama.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati C puding po uputstvu sa kesice, pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se prohladi.

Pomešati sve sastojke za premaz, a zatim odvojiti 4 kore, na svaku koru mazati premaz i ređati jednu na drugu, a na četvrtu naneti uz ivicu puding i pobacati višnje, pa zamotati u rolat.

Ponoviti sa ostatkom kora, rolate postaviti u pleh i premazati ostatkom mešavine za premaz i peći u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne porumeni.

Gotovu pitu posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sačekati da se pita prohladi pa tek onda seći, lepša parčad se dobijaju.