C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg jabuka
300 g šećera
1 pakovanje keksa za podlogu
2 C pudinga od vanile
2 C šlaga od vanile

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vera

Tuti fruti kolač

Ukusan i neodoljiv za letnje dane.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Očistiti jabuke, iseći na četvrtine i staviti u 1 l vode da se skuvaju.

Dodati 300 g šećera i kuvati dok jabuke ne omekšaju.

U pleh ređati keks. Preko staviti kuvane ispasirane jabuke.

U vodu u kojoj su se kuvale jabuke skuvati 2 C pudinga i kada je kuvano preliti preko jabuka.

Ostaviti da se ohladi i preko staviti umućena 2 C šlaga od vanile.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač dobro ohladiti pre služenja.