C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 l mleka
2 C pudinga od čokolade
2 C pudinga od vanile
150 g šećera
375 g maslaca
3 C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa
300 g C kokosovog brašna
300 g mlevenih oraha
1 kesica C šlaga
100 ml kisele vode

Naši proizvodi
Puding čokolada Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Kokosovo brašno Šlag topping

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Trobojni kolač

Brzo i lako se pravi. Količina je velika i veoma je ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 0,5 l mleka skuvati 2 C pudinga od čokolade sa 50 g šećera.

U vruć puding umešati 125 g maslaca, dodati 1 C vanilin šećer i mleveni keks.

U 1l mleka skuvati 4 C pudinga od vanile sa 100 g šećera i umešati 250 g maslaca.

Masu prepoloviti i u jedan deo dodati 1 C vanilin šećer i C kokos, a u drugi deo 1 C vanilin šećer i mlevene orahe.

Pravougaoni pleh obložiti providnom folijom i sipati filove jedan na drugi, redosledom kojim su pravljeni.

Ohlađen kolač ukrasiti umućenim C šlagom sa kiselom vodom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto folije možete podmazati pleh sa malo ulja da bi se kolač lakše odvajao.