C Slatka tradicija

Sastojci
100 g mlevenih oraha
100 g mlevenih badema
50 g mlevenog keksa
1 pomorandža
150 g C šećera u prahu
malo crvene boje za kolače
100 g kristal šećera
2 štangle čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Trešnjice

Sitni slavski kolač, zanimljivog ukusa i dekorativnog oblika.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Dobro umesiti masu od oraha, badema, keksa, C šećera u prahu i soka od pomorandže.

Dodajte malo crvene kolačarske boje i ostavite da se masa stegne.

Od mase oblikujte trešnjice (ili neko drugo voće) i uvaljajte ih u kristal šećer.

Oštrim nožem iseći čokoladu na štapiće, pa u svaku trešnjicu zabodite po jedan čoko štapić kao peteljku.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata