C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
3 čaše od jogurta šećera
2 čaše od jogurta zejtina
1 čaša jogurta
2 čaše od jogurta griza
2 praška za pecivo
višnje po želji i potrebi
kore za pitu 500g

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Topljena pita

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sve sastojke pomešati, osim višnje.
Postavite jednu koru, pa je premažete filom, zatim preko nje stavite drugu koru, namažete fil, potom treću koru, namažete fil, zatim četvrtu koru, namažete fil i preko nje stavite višnje po vašoj želji. Uvijete u rolat i stavite u pleh. Tako sve dok ne potrošite kore.
Ako Vam ostane fil, možete premazati kore odozgo. Peći 40 minuta na 200 stepeni.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko želite, kada se ispeče, možete da je prelijete sirupom, ukusna je i bez sirupa, takođe. 3 čaše od jogurta šećera, 4 čaše od jogurta vode, da vri 5 minuta, pa prelijte preko pite. Prijatno!