C Slatka tradicija

Sastojci
Za fil:
400 g maskarpone sira
kašika aroma ruma ili čašica ruma
150 g C šećera u prahu
6 jaja
40-tak piškota
2 kašike neskafe
300 ml mleka

Naši proizvodi
Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Tiramisu

Sočan, ukusan i jedinstven.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 9
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 6 belanaca i 6 žumanaca odvojeno, polako dodavati umućena žumanca u umućena belanca.

Dodati aromu ruma ili rum, zatim maskarpone sir i C prah šećer.

Za to vreme zagrejati mleko i dodati neskafu.

Umakati piškote u kafu i ređati u činiju.

Red piškota, pola krema, red piškota i staviti drugu polovinu krema.

Narendati čokoladu odozgo.

Ostvariti da se ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata