C Slatka tradicija

Sastojci
2 jaja
1 omekšali margarin
1/2 kg šećera
po 300 g mlevenih oraha i keksa + 100 g mlevenih oraha za valjanje bombica
3 kašike C kakao praha
C vanilin šećer
2-3 kašičice ekstrakta ruma po ukusu

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Tatine bombice

Svako ko je probao, tražio je još. Moj pokojni tata ih je pravio najbolje na svetu!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30-50 bombica
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Suve sastojke sjediniti, dodati umućena 2 jaja, margarin, začiniti vanilom i rumom shodno ukusu.

Dobro umesiti rukama i formirati bombice.

Valjati u melevene orahe.

Po želji se deo šećera može menjati i medom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Bombice treba držati na hladnom, a pre serviranja ih ostaviti na sobnoj temperaturi da malo omekšaju. Po želji umesto običnog keksa, može se koristiti mleveni keks.