C Slatka tradicija

Sastojci
200 g margarina
200 g čokolada
150 g šećera
3 jaja
200 g brašna
1/2 kašičice soli
1 kašičica C vanilin šećera

Naši proizvodi
Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Švedski kolač

Gnjecavi kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Margarin, čokoladu i šećer otopiti na laganoj vatri može i u mikrotalasnoj.

Zatim umutiti u to sve ostale sastojke žicom, ne mora mikserom.

Sve sipati u paj pleh podmazan maslacem i peći na 200 stepeni samo 13 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada kolač izvadite u sredini treba da se ljulja, a sa stane da bude pečen.
Kao prilog kolaču ide sladoled, slatka pavlaka i voće...