C Slatka tradicija

Sastojci
200 g suvih šljiva bez koštica
100 g marcipana
1 kesica C Vanilin šećera
1 kašičica rendane kore pomorandže
200 g crne čokolade
1 kašika C Kakao praha

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač blog Domaćica

Suve šljive u čokoladi

Neodoljiva poslastica za svakodnevne i specijalne prilike.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Marcipan sjedinite sa C vanilin šećerom i koricom pomorandže.

Podelite ga na onoliko delova koliko ima suvih šljiva.

Napunite ih marcipanom.

Čokoladu istopite, umačite suve šljive i ređajte ih u papirne korpice ili na tacnu koju ste obložili papirom za pečenje.

Kada se čokolada stegne, šljive uvaljajte u C kakao prah.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata