C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 jaja
2 čaše hladnog mleka
2,5 čaše šećera
1 čaša ulja
4 čaše brašna
1 C prašak za pecivo
po želji malo C kakaoa
Fil:
1/2 l mleka
2 kesice C pudinga od vanile
1 margarin
100 g C šećera u prahu
Dekoracija:
2 kesice C kokosa
1 čokolada za kuvanje
10 g margarina
1/3 čaše mleka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zorica

Šubarice

Vrlo ukusan i sočan. Za uživanje svih čula!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 25-30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Priprema kore:
Sve sastojke pomešati i izliti u nauljen pleh. Peći na 200°C 20-25 minuta.

Priprema fila:
Skuvati C puding. Kada se ohladi dodati prethodno umućen margarin i C šećer u prahu.

Kora se seče okruglom modlom ili čašom.

Na jedan deo kore (kruga) staviti fil i preklopiti drugim.

Okolo tankim slojem premazati filom.

Uvaljati u C kokosovo brašno i gornju stranu ukrasiti glazurom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata