C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 kora za baklavu
2 čvrsta jogurta
2 čaše šećera
2 čaše C griza
1 C prašak za pecivo
kora od 1 limuna
2,3 veće jabuke
1 cimet
200 g mlevenih oraha

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nikolina

Štrudla od jabuka

Vrlo lako i jednostavno

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 14
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sve sastojke dobro umutiti, sem jabuka i cimeta i oraha.

Prva kora preliti malo uljem pa smesa, druga isto tako, a treća ulje smesa, narendati malo jabuka, malo šećera, cimet i orahe staviti i onda urolati.

I tako sve dok se ne potroši smesa i kore.

Odozgo kada se urolaju pite poprskati malo sa vodom i uljem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Treba da se dobije najmanje četiri štrudle.