C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 lista C oblande kao podloga
Tamni deo:
60 g suvih šljiva
100 ml vode
125 g margarina
100 g čokolade
100 g mlevenog keksa
Svetli deo:
200 g šećera
1 C vanilin šećer
200 ml vode
125 g margarina
250 g C kokosovog brašna
Glazura:
100 g čokolade
4 kašike ulja

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Štanglice sa suvim šljivama

Idealan za slave, mrsne i posne, ali i za Božić jer, ipak su suve šljive nešto posebno.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 30 štanglica
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Samleti suve šljive, dodati vodu, margarin i prokuvati da se lepo sjedini pa dodati čokoladu da se istopi i mleveni keks.

Ovu masu rasporediti na 1/2 lista C oblande.

Svetli deo:
Istopiti šećer, C vanilin šećer i vodu, dodati margarin da se istopi i na kraju dodati C kokosovo brašno.

Svetli sloj staviti na tamni sloj.

Preko staviti glazuru od istopljene čokolade sa 4 kašike ulja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata