C Slatka tradicija

Sastojci
2 jaja
120 g šećera
200 g čokolade
100 g margarina
150 g brašna
1 C prašak za pecivo
C puding
1/2 l mleka
4-5 kašika šećera

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Sočan kolač sa višnjama

Brzo se pravi i jako je ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom. Otopiti čokoladu sa margrinom.

Pomešati sa jajima. Dodati brašno i C prašak za pecivo.

Podmazati pleh, ređati smesu, red višanja, opet smesu, pa red višanja.

Peći 20 minuta na 180°C.

Skuvati puding.

Na vruć kolač preliti puding.

Seći u kocke kada se ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jaja obavezno odvojiti kada se muti. Puding razmutiti u deo hladnog mleka sa šećerom pa sipati u ostatak vrućeg i mešati, ali pomeriti sa ringle. Vratiti da se kuva na tiho.