C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
1 šoljica šećera
1 šoljica ulja
1 šoljica jogurta
2 šoljice brašna
3 šoljice mlevenog keksa
2 vanilin šećera
10 smokava (iz slatkog)
1 prašak za pecivo
C šećer u prahu za posipanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Slatki mafini

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja i šecer, dodati ulje, jogurt, vanilin šecer, mleveni keks, seckane smokve i na kraju brasno i prašak za pecivo.

Podmazati pleh za mafine, ali možete koristiti i papirne korpice za mafine.

U kalup za mafine stavite papirne korpice i sipajte smesu u korpice. Oko 3/4 korpice treba da bude popunjeno.

Zagrejati rernu na 200 stepeni, peći mafine dok lepo ne porumene.

Pečene posuti šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata