C Slatka tradicija

Sastojci
Za suvi deo:
2 čaše šećera
1 čaša brašna
400 g C griza
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
Deo sa jabukama:
1,5 kg jabuka oljuštite i izrendajte
1 C vanilin šećer
1 čaša šećera

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Sipana pita od jabuka

Neodoljivi ukus jabuka, sočan i mekan...

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti 1/3 suvog dela u pleh podmazan margarinom.

1/2 kg jabuka koje su pustile sok (zajedno sa vodom koju su pustile jabuke), 2/3 suvog dela, 2/2 jabuka, 3/3 suvog dela.

Narendati 150 g margarina. Peći na 180 stepeni 40 minuta.

Posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostavite jabuke 20 minuta da puste vodu.