C Slatka tradicija

Sastojci
150 g mlevenog posnog keksa
125 g mlevenih oraha
60 g C šećera u prahu
15 g C kakao praha
60 ml ruma
2 velike kašike meda
100 g čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač blog Slađini recepti

Rum minjoni

Rum munjoni, idealni za posnu slavsku trpezu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30 minjona
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U većoj posudi sastaviti keks, orahe, C šećer u prahu pa dodati rum, C kakao prah i med.

Sve zajedno dobro rukom izjednačiti, dodati i istopljenu čokoladu.

Smesu izliti u manju tepsiji, pa dobro poravnati.

Smesu dobro ohladiti i seći minjone po želji i prelivati svaki čokoladom.

Za preliv vam je potrebna crna ili bela čokolada, koju otopimo na pari sa dodatkom jedne kašičice ulja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata