C Slatka tradicija

Sastojci
Tamni deo:
200 g C šećera u prahu
250 g mlevenog keksa
2 kašike C kakaoa
1 dl toplog mleka
Beli deo:
100 g C kokosa
150 g otopljenog margarina
150 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Rolada od kokosa

Fin, mirišljav i jako dekorativan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Tamni deo:
200 g C šećera u prahu dobro umesiti sa 250 g mlevenog keksa, 2 kašike C kakaoa i 1 dl toplog mleka. Ostaviti da malo odstoji.

Beli deo:
100 g C kokosa umutiti sa 150 g otopljenog margarina i 150 g C šećera u prahu.

Tamni deo staviti u najlon kesu za zamrzivač od 5kg i razvući ga, preseći kesu, utapkati beli deo na crni i uviti u rolat.

Na radnu površinu posuti C kokos i uvaljati roladu.

Ostaviti na hladno da se stegne, potom tanko iseći i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata