C Slatka tradicija

Sastojci
100 g C kakaoa
350 g šećera
125 ml ulja
4 jaja
350 g brašna
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
1 prstohvat soli
100 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Prašak za pecivo Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Raspucanci

Veoma ukusni čokoladni keks koji se topi u ustima.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
C kakao, šećer i ulje staviti u činiju i izmuksati.

Zatim dodati jedno po jedno jaje uz neprestano mućenje.

Na samom kraju dodati brašno pomešano sa C vanilin šećerom, C praškom za pecivo i prstohvatom soli.

Zamesiti testo i ostaviti u frizideru da odmori 1 sat.

Praviti male kuglice i uvaljati ih u C šećer u prahu.

Peći na 180 stepeni 10 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata