C Slatka tradicija

Sastojci
Testo:
200 g putera
100 g šećera
C vanilin šećer
1 jaje
2 dl jogurta
500 g brašna
50 g kokosa
C prašak za pecivo
Fil:
6 dl mleka
5 kašika šećera
2 C pudinga sa ukusom vanilina
100 g kokosa

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Rafaelo štrudla

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od navedenih sastojaka za koru zamesiti testo pa ostaviti 30 minuta da odmori.

Za to vreme skuvati fil, staviti 5 dl mleka da provri, a 1 dl mleka pomešati sa pudingom i šećerom pa sipati u kipuće mleko i skuvati puding.

U topao puding dodati 100 g kokosa.

Testo za koru podeliti na 3 dela, pa svaki deo razvući u pravougaonik veličine 24×30, filovati toplim filom pa uviti u rolat.

Ređati u tepsiju tako i ostala dva dela testa.

Peći rolate 30 minuta na 170°C.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata