C Slatka tradicija

Sastojci
450 g šećera
2 dl vode
1 dl mleka
1 margarin
500 g mlevenog keksa
100 g isprženih mlevenih lešnika
200 g C mleka u prahu
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Zamena za mleko u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rafaelo štangle

Lagan recept koji se brzo sprema, svi ga obožavaju.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

1. deo:
300 g šećera i 2 dl vode prokuvati da se istopi šećer, u vruće dodati 1/2 margarina, 500 g mlevenig keksa, 100 g isprženih mlevenih lešnika.

Namazati pleh uljem i rasporediti smesu.

2. deo:
Prokuvati 1 dl mleka i 150 g šećera. Skunuti sa vatre i u vruće dodati 1/2 margarina da se istopi.

Umiksati 200 g C mleka u prahu i 100 g C kokosa.

Smesu rasporediti preko 1 dela.

Odgore posuti C kokos. Pleh je dimenzije 31x28.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti u frižider da se ohladi, najbolje preko noći i seći sutra na štangle.